Yumehito ja Sou makasivat sylikkäin ensiksi mainitun varakkaan isän ostamalla leveällä sängyllä. Vaaleahiuksinen Sou keinutti itseään toisen kehoa vasten ja sai heidän allaan olevan vesipatjan aaltoilemaan kevyesti.
Yumehito silitti toisen otsaa hellästi ja painoi rakastavan suudelman tämän ohimolle. Vaaleampi huokaisi nousten istumaan ja nappasi yöpöydällä levänneen rannekellon käteensä.
"07:55. Sinun vuorosi mennä", Sou narahti unen kuihduttamalla äänellä ja kellahti takaisin petivaatteiden päälle punapään yrittäessä kammeta itseään ylös vuoteesta.
Oli joka-aamuisen taistelun aika. Naapurihuoneessa asuva Hiroto oli ottanut tavakseen varastaa heidän postinsa. Kaikilla opiskelijoilla ei ollut varaa tilata vaatekuvastoja ja juorulehtiä koteihinsa, kun rahat menivät viimeistä penniä myöten ruokaan ja asumiseen, mutta huone numero yhdessä oli toisin. Yumehiton isä kustansi poikansa opiskelun, joten heillä oli varaa elää leveästi.

Punamustat hiukset omistava Yumehito työnsi jalkansa karvaisiin tohveleihin ja raahautui haukotellen heidän huoneensa ovelle. Koko talonväen yhteiskäytössä olevasta keittiöstä kuului hiljaista puhetta. Puhuja oli todennäköisesti omiin oloihinsa vetäytyvä Mana, joka leperteli huonetoverinsa Miyavin kissalle. Niin tapahtui joka ikinen aamu, kun Yumehito joutui pelastamaan itselleen kuuluvat postit ahneiden opiskelutovereidensa kynsistä.
"Huomenta, Mana", poika tervehti toista pienesti hymyillen.
Mustiin pukeutunut ei vastannut. Oikeastaan Yumehito ei ollut koskaan kuullut Manan puhuvan. Kissalle lepertelyä ei voinut verrata puhumiseen, koska se tuntui muodostuvan lähinnä matalista tuhahduksista ja vingahteluista, joihin musta katti vastasi kehräten.
Postiaan odotteleva oli ajoissa, koska Hiroton huoneen ovi oli vielä lukossa, joten todennäköisesti tihutöihin taipuva poika viettäisi lauantaiaamun omassa sängyssään vetelehtien.  Punapää saattoi huokaista helpotuksesta, joten hän ajatteli juhlistaa kyseistä riemuvoittoa keittämällä kahvia itselleen. Ikävä kyllä pojan huomio herpaantui postin odottelusta vain muutaman sekunnin ajaksi, kun eteisestä kuului jo riemukasta kiljahtelua Hiroton saadessa käsiinsä uusimman kitarakuvaston, jota Yumehito oli odottanut kuola valuen usean kuukauden ajan.
"Päiväni on pelastettu!" suloiset kasvonpiirteet omaava hihkui ja heittäytyi viininpunaiselle sohvalle puristaen mustakantista luetteloa hyppysissään.
Yumehiton teki mieli parahtaa turhautumisen takia. Nyt Hiroto sotkisi hänen rakkaan lehtisensä tahmaisilla näpeillään ja taittelisi sen sivut sitä mukaa, kun löytäisi jotakin, mitä aikoi tilata hamassa tulevaisuudessa.


Toisessa kerroksessa asuvat Ivy ja Hizaki puhua pälpättivät ostamistaan luonnontuotteista tehdyistä hiusväreistä ja kehuivat kilpaa toistensa kampauksia niin kovalla äänellä että herättivät maata järisyttävästä krapulasta kärsivän Kiddyn, joka joutui syöksymään yläkerran oleskelutilan läpi vessaan, joka sattui onneksi olemaan vapaana.
Juhlimista rakastava poika oli juonut jälleen baaritoverinsa Peggyn pöydän alle. Kiddy oli jopa yllättänyt itsensä sammumalla kesken puoliksi täynnä olevan tequila-lasin tyhjentämisen.


Yhdeksän maissa talo alkoi osoittelemaan heräämisen merkkejä, kun opiskelijat aloittivat vaelluksen kaksikerroksisen asuntolan ensimmäisen kerroksessa sijaitsevaan keittiöön, jonka terveysintoilijana tunnettu Gackt oli valloittanut proteiinipirtelöidensä kera.
"Olisit niin kiltti ja valmistaisit tuon härskiltä makrillilta lemahtavan juomasi jossain muualla", Kyo valitti nenäänsä pidellen samalla pistellen poskeensa juustonaksuja sylissään olevasta keltaisesta pussista.
"Väitätkö terveysjuomani haisevan pahalta? Kyllä sinä vielä muistat minun antamani elämänohjeet, kun nuo sipsit alkavat kalvamaan sisäelimiäsi ja saat vielä veritulpan liian korkean kolesterolin takia", Gackt saarnasi tapansa mukaan.
"Minä taidan hakea kohta korvatulpat", Uruha älähti, kun migreeni teki taas tuloaan muiden asuntolassa asuvien tuottaman melusaasteen takia.
Uruha kuului niihin ihmisiin, jotka arvostivat hiljaisia lauantaiaamuja ja sängyssä löhöilyä rakkaan ihmisen kainalossa. Tässä tapauksessa kyseinen "rakas ihminen" oli Aoi, joka kiisteli parhaillaan tiskausvuorosta aamukärttyisen Rukin kanssa.

"Kisu! Kisu, tule tänne. Kis kis", Miyavi röhnötti mahallaan keittiönpöydän alla yrittäen saada kontaktia pakenevaan kissaansa.
"Onkohan Miyavi sattunut huomaamaan, että Manalla on salasuhde hänen silmäteränsä kanssa?" Satoshi tirskahti vieressään istuvalle huonetoverilleen, tummahiuksiselle Asagille.
Poika räjähti raikuvaan nauruun ja sai Hiroton kyselemään uteliaana mikä toisia niin kovin nauratti, mutta kun kumpikaan ei kertonut syytä, vaaleahiuksisen teki mieli hyppiä seinille. Hiroto halusi olla tietoinen kaikesta ympärillään tapahtuvasta ja opiskelijoiden keskuudessa hänet tunnettiinkin kävelevänä tietotoimistona, joka oli avoinna lähes kellon ympäri.


Toshiya ja Peggy istuivat pienellä parvekkeella tupakat huulillaan seuraten maailman menoa. Molemmat pojat soittivat bassoa, joten he löysivät aina uusia heitä yhdistäviä puheenaiheita soittimien ihmeellisestä maailmasta.
"Oletko harkinnut sitä Ibanezin uusinta basso[b][/b]mallia?" Toshiya uteli innoissaan toiselta, joka näytti vähintäänkin yhtä innokkaalta pöyhkeiden saparoiden heiluessa hänen päänsä molemmilla sivuilla, kun poika nyökytteli ymmärtäväisenä toista basistia kuunnellessaan.
"Sitäkö, jossa on mahonginpunainen pinta? Minähän rakastan sitä!" Peggy huudahti ja risti kätensä sydämensä päälle.
"Niin minäkin! Tiesitkö, että sitä saa myös viisikielisenä?" tummahiuksinen jatkoi informointiaan tupakoiden palaessa loppuun heidän käsissään.
"Minun on pakko saada se. Pitäisi varmaan etsiä töitä" toinen huokaisi pettyneenä.
"Sen me teemme. Voisimme aloittaa työpaikkailmoituksien katselemisen jo tänään", Toshiya ehdotti hymyssä suin ja hetkessä molemmat pojat olivat hyökänneet takaisin keittiöön, josta ihmiset olivat alkaneet siirtymään jokainen omien touhujensa pariin.


Miku, Kanon ja Yuuki suunnistivat kohti lähikauppaa unelias Masato perässään. Pojat suunnittelivat samana iltana järjestettäviä grillijuhlia, eikä puheesta ollut tulla loppua, kun nelikko päätyi viimein alkoholihyllyn luokse. Masato oli heistä ainoa täysi-ikäinen, mutta Miku tuntui tietävän jokaisen riemunkirjavan putelin sisällön tarkkaan ja kuvaili makuvivahteita niin, että toiset saattoivat maistaa alkoholin huulillaan.
"Otetaan siideriä, lonkeroa, giniä ja-", alkoholin asiantuntija luetteli toisten kasatessa hänen osoittelemiaan kiliseviä pulloja koreihin.
"Jotain rajaa nyt", Masato tuhahti äkeissään, kun Yuuki valitti tuskissaan selkänsä katkeavan ostoskorin painosta.
"Sinä olet ihan vässykkä. Luuletko, että ilman juomia pääsee muka juhlatunnelmaan?" Miku sihahti ja katsoi ruskeahiuksista nenänvarttaan pitkin.
Miku ja Masato olivat ottaneet yhteen heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kun Masato oli muuttanut kaupunkiin kesken lukuvuoden, Kanon oli välttämättä halunnut ottaa toisen siipiensä suojaan. Miku oli kateellinen mustahiuksisen toiselle osoittamasta huomiosta ja hän lupasi itselleen tekevänsä kaikkensa, jotta ruskeahiuksinen joutuisi huonoon valoon Kanonin silmissä. Vaaleahiuksinen oli ollut ihastunut huonetoveriinsa seitsemännestä luokasta alkaen, mutta Kanon ei antanut hänelle vastakaikua lukuisista epätoivoisista yrityksistä huolimatta. Masato oli siis suuri uhka, joka oli mitätöitävä pikimmiten. Siksi Miku yrittikin parittaa häntä Yuukille, joka tunnettiin erittäin kranttuna seurustelukumppaneiden.
"Mikä sinua taas riivaa?" mustahiuksinen äyskähti vihaisesti Mikulle, joka näytti katuvan välittömästi sanomisiaan.
"A-anteeksi. Nukuin viime yönä hieman huonosti", poika yritti korjata tilanteen, mutta Masato tyytyi vain tuhahtamaan hänen anteeksipyynnölleen.
"Mennään nyt jo. Haluan ehtiä pelaamaan minigolfia vielä tänään", Yuuki marmatti, kun riitapukareiden välillä oli selviä sähköpurkauksia eikä myrsky ollut kaukana.


Natsuki ja Kamijo istuivat olohuoneen sohvapöydän ääressä pelaamassa shakkia.
"Katso! Ulkona liitää lauma opossumeita", Natsuki yritti ovelaa taktista harhautustaan, mutta vastapelaaja ei mennyt lankaan.
"Jos et ole sattunut huomaamaan, minä en ole Hiroto, jota voi huiputtaa mitä tyhmimmillä asioilla", Kamijo muljautti silmiään ja odotti toisen tekemää siirtoa.
"Shakki ja matti", hän pääsi hihkaisemaan hetken kuluttua, kun hänen hevosensa söi Natsukin kuninkaan.

Shou istui lattialla Watarun hieroessa hänen jumissa olevia hartialihaksiaan. Hierottavana oleva tarkkaili Kamijon ilmeitä, kun tämä keskittyi täysin siemauksin peliinsä.
"Eikö hän olekin kaunis? Kuin kukkaan puhkeava ruusu aamukasteisella nurmella", Shou runoili ja huokaisi syvään.
"Minusta hän vaikuttaa ennemminkin pisteliäältä kaktukselta rutikuivassa erämaassa..." toinen mutisi ärsyyntyneenä kuuntelemaan edessään istuvan ylistystä kieltämättä erittäin kauniit piirteet omaavasta Kamijosta, vaikka pojan luonne ei ollut niin kaunis, kuin ulkokuori antoi ymmärtää.
Watarun mielestä Shoun ihastuksen kohde oli itsekeskeinen ja tärkeilevä. Hän ei kyennyt huomaamaan ruskeahiuksisessa sitä samaa, mitä toinen näki. Ainahan sanottiin, että rakkaus on sokea.


"Kaverit... Kaverit hei, kuunnelkaa!" Hiroto hyppäsi innoissaan seiso[b][/b]maan sohvalle ja viittoi kauempana huoneessa olleet lähemmäs itseään.
"Mitä nyt? Saammeko kenties laajakuvatelevision?" ehdotti Kyo tylsistyneellä äänellä ja sääti mustavalkoista elokuvaa esittävän rakkineen volyymia suuremmalle.
"Ei sinne päinkään", iloisen hymyn omaava naurahti ja painoi kuvaruudun kiinni punaisesta napista.
"Me saamme uuden asukkaan!" kiljaisi Hiroto ja odotti muiden yhtyvän hänen ilonpitoonsa, mutta hänen ikäväkseen huone hiljeni täysin.
"U-uuden asukkaan?" Gackt änkytti kiihdyksissään.
Platinanvaaleat hiukset omaava poika oli saanut asua jo kahden opiskeluvuotensa ajan yksin luksushuoneessaan, eikä hän halunnut ketään jakamaan tilaa kanssaan. Todennäköisesti se olisi hänen huoneensa, jonne uusi tulokas majoitettaisiin.
"Ja arvatkaas mitä! Hän muuttaa tänne vielä tänään", äänitorvena toiminut jatkoi hihkumistaan.
Asukkaat katsoivat kauhuissaan toisiaan ja pyörittelivät päitään.  Mitä seuraisi, kun asuntoon tulisi uusi ihminen, joka olisi opetettava talon tavoille?